Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Rođendaonica › Rođendaonica

Rođendaonica Čarolija, Kragujevac

Rodjendaonica Čarolija 


Poštovana deco i roditelji dobrodošli u rođendaonicu Čarolija!

Pozivamo Vas da nas posetite i uživate u našoj rođendaonici. Ovde je sve moguće, igramo se, pevamo i zabavljamo. To je svet pun malih čarolija, veselih ljudi i velikih iznenađenja... svet u kome otkrivamo nove horiznote, igramo se i kroz igru učimo. Čarolija je dobro osmišljena i organizovana rođendaonica, sa toplom i srdačnom atmosferom. 
Osnovana je 2007. godine. Dugim trajanjem, tradicijom i velikim profesionalnim iskustvom dokazali smo da smo pravi izbor za vaše rođendansko slavlje. 

  Raspolažemo velikim prostorom u okviru koga se nalazi lavirint ,teren za fudbal i kosarku, tobogan, stoni fudbal, Nintendo Wii ,SONY PlayStation, free climbing, karaoke.

Posebna prostorija za roditelje (60m2) je sa caffe barom i picerijom.

Rođendaonica poseduje i veliku letnju baštu u kojoj se nalaze klackalice, ljuljaške, kućice itd. 
Raspolažemo sa svim sadržajima potrebnim za proslave rođendana sa većim brojem gostiju. Prednost Čarolije u odnosu na slične klubove je u tome što je podjednako dobro mesto za provod dece i roditelja.

Obezbeđen je parking sa više parking mesta.

Cena proslave rodjendana je 5500 RSD za 15 dece,a za svako naredno dete se naplaćuje  još 300 RSD, u cenu su uključene pozivnice, neograničeno pizze, pomfrita i sokića, uz animaciju dece sa kompletnim programom po želji slavljenika i uz razne takmičarske i netakmičarske igre kao i crtanje lica.

Ukoliko želite fotgrafisanje rodjendana, cena je 1200,00 RSD.Rođendaonica se nalazi u ulici Lazara Mićunovića 96 (bivsa diskoteka Zeppelin), u Kragujevcu. 
Pošaljite nam poruku ili nas pozovite i zakažite vaš željeni termin.

tel: (034) 37 14 14, mob: 062 37 14 14